Fa més de 50 anys que estem en relació amb el sector de la construcció a través dels nostres productes. Aquest llarg bagatge professional ens ha dut a assumir el compromís i el respecte a la tradició com a valors de referència, però amb la mirada fixada en el futur i en la permanent recerca de nous productes i solucions constructives.

Existeixen innombrables tècniques i procediments per a utilitzar la terra (l’argila) i la calç (la pedra calcària sotmesa a altes temperatures) per recobrir els nostres murs. La terra és el material de més alt rendiment higroscòpic que coneixem, dins dels materials aptes per a la construcció, té una enorme capacitat d’absorbir i lliurar aigua regulant així la humitat ambiental del nostre entorn.

La resistència al pas del vapor de la terra (μ entre 5 i 10) és entre 10 i 15 vegades menor que la del ciment (μ = 82) i 40 vegades menor que la d’un tauler de OSB3 (μ = 217). La terra ens aporta argila, que combinada amb àrids, pigments i altres additius ens permet crear capes protectores, estructurals o decoratives. El arrebossat de terra proporciona inèrcia tèrmica, permet acumular calor, igualment ajudant a mantenir els espais càlids a l’hivern i frescos a l’estiu. La terra és la millor protecció a tot tipus de irradiacions electromagnètiques i sistemes energètics nocius per als humans.

 

  • Transpirable i permeable al vapor d’aigua
  • Regulació de la humitat
  • Absorció d’olors i sorolls
  • Baixa conductivitat tèrmica
  • Fàcil manejabilitat